S*Blå Ljungfrun´s Ragdoll "en liten uppfödning i hemmiljö"

Välkommen till denna blog som handlar om våra Ragdoll och vardagen tillsammans med dem. Här kan du titta runt och njuta av söta bilder på våra tidigare kattungar, få veta mer om Ragdoll, kommande planer och mycket mer.

lördag 23 oktober 2010

Åh tiden bara går..



Afrodite 8 månader
 
Afrodite 6 månader
  
och inte har jag hunnit uppdatera bilder på alla fina kattungar som nu hunnit bli stora eller i allafall större. Det har varit en tuff höst men nu ska det bli bättre och med mer uppdateringarna framöver.

Afrodite bor kvar hos oss och är en riktig pärla. Hon har haft det lite jobbigt efter att hennes syskon flyttade ut men nu börjar allt bli mycket bättre. Izzie verkade önska att även Afrodite flyttade ut tillsammans med de andra för hon har fräst och inte velat veta av henne alls. Stackars lilla Afrodite! Hon har fått mycket uppmärksamhet av oss andra istället och det har det äntligen börjat lugna ner sig. Nu kan även Izzie vara med tillsammans med oss andra, ligga nära Afrodite och tvätta henne runt huvudet så att hon spinner högt av lycka och vällust. Jag har anmält Afrodite till utställning i december och det ska bli roligt.

Mor och dotter har varit hos en fotograf för att vara med på en speciell reklam. De var båda jätteduktiga att posera och jag är så stolt över dem! Mer information kommer i början på nästa år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar