S*Blå Ljungfrun´s Ragdoll "en liten uppfödning i hemmiljö"

Välkommen till denna blog som handlar om våra Ragdoll och vardagen tillsammans med dem. Här kan du titta runt och njuta av söta bilder på våra tidigare kattungar, få veta mer om Ragdoll, kommande planer och mycket mer.

lördag 9 april 2011

Izzie och Afrodite gör reklam för ICAs katt produkter


Stolt som jag är kan jag äntligen få visa upp och berätta om mina honors äventyr i höstas.
Vi blev uppringda i oktober av en djuragentur som undrade om jag hade någon fin brun mitted hona som kunde göra reklam för Icas nya produkter. Hon hade sett Izzie och tyckte att hon var så vacker och undrade om det skulle fungera. Jag var lite osäker eftersom hon inte är förtjust i att vara på utställning så jag sa att jag även hade en kattunge efter henne som kanske skulle passa. Vi bestämde att jag skulle ta med bägge två till fotografen och så blev det. Hela familjen blev ordentligt involverad och det var logistik på hög nivå för att det skulle fungera!

Första ggn var varken Izzie eller Afrodite särskilt intresserade av att sitta stilla eller bli fotograferade men sedan lugnade de ner sig och fogade sig snällt. Vi fick vara i ateljen 2 timmar under två olika tillfällen och det var ganska så ansträngande. Andra ggn vi var där var de så lugna redan från början så jag trodde att de skulle somna mitt under fotograferingen.

Resultatet då!? Jag väntar fortfarande på att få de utlovade bilderna men jag får väl försöka få tag på fotografen igen som troligen glömde bort vad han lovade. Nu är produkterna ute på ICA och man kan se Afrodite sittandes med tassarna på en rutig duk på tre olika 1kg förpackningar av torrfoder samt kattsand. Izze skulle ju också vara med hade de sagt men vi har inte sett att det kommer några fler produkter. Josefine var den som tillslut såg att även Izzie finns med men endast med sin vackra ryggtavla på samma förpackning:)